Reiseblogg fra Travellerspoint

Roadtrippin'

sunny 14 °C

Ja, da var jeg jammen meg på roadtrip - alene! Leide meg en bil, som for øvrig ble mye dyrere enn planlagt, og er nå i den lille byen Nanaimo. Byen ligger ca.2,5t kjøretur fra Victoria. Beine veien helt opp, så det var null stress og finne frem. Bare litt uvant og kjøre hvor en ikke stort har kjørt før.

På veien opp stopte jeg innom Goldstream Provincial Park for og sjekke det ut - men iom det regna og det var 10min til Visitor Centre til fots, så gadd jeg ikke det. Krysser fingrene for at det ikke regner på onsdag, så kan jeg svinge innom på hjemveien!

Vel, jeg bestemte meg for noen dager siden og dra oppover øya siden jeg mer eller mindre har sett "alt" Victoria har og by på. Så planen var Tofino, men etter og ha sett hvor dyrt det ville blitt og bo der, bestemte jeg meg for og bo 1 natt i Nanaimo og 2 netter i Port Alberni. To byer som egentlig ikke har en dritt og se, men forandring er jo alltid bra! Port Albernia er ca. 2 timer vekke fra Tofino, så jeg satser på og dra på dagstur dit. Når jeg først har kommet så langt, hvorfor ikke!?

I går var en utrolig kjekk kveld - jeg møtte Kasey og Wee på Rooftop, overnfor Sticky Wicket. Rett før jeg sa hei til de, hørte jeg bare "ANNETTE!" og der var jammen meg Amanda! Hun jobber der, så det var sååå gøy og se hu igjen. Planen er og treffe henne på onsdag, da hun har fri. Det blir moro! Kasey og Wee var like kjekke som alltid - vi hadde noen drinker og en saftig burger med jordbær(!) til. Steingodt!

Etterhvert var spørsmålet om jeg skulle gå ut eller ikke - det ble til at Brett henta meg og vi dro heller til en strand i området og møtte opp med noen av hans venner. Her var det øldrikking og bål til det fulleste! Det var så koselig og bare sitte rundt bålet og snakke. Dette burde vi gjøre hjemme også folkens (hadde det ikke vært forbud mot bål på offentlige plasser om sommeren eller i det hele tatt...)!!! En veldig, veldig vellykka kveld.

Så nå sitter jeg altså på The Painted Turtle Guesthouse - et faktisk ganske så fint hostel! Mye, mye finere enn Ocean Island. Er nesten ingen som bor her nå virker det som da - veldig stille. I forhold til Ocean Island for det krydde av folk overalt. Her sitter jeg altså mutters alene på kjøkkenet/stuen. Jeg må vel snart ut og utforske denne lille byen.

Over og ut.

Skrevet av asivertsen 16:58 Arkivert i Canada

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Ihaaa! Tenker du savner dine to fantastisk kule road trip partnere!! Ser du har funnet ut at leiebil er dritdyrt, det merka vi når vi kjørte til Bamfield også. Måtte ljuge noe kraftig om hva/hvor vi skulle for å få det billigere, haha! Port Alberni er kjedelig forresten, men det ser det ut som om du vet allerede. God tur snupps, jeg sitter på biblioteket og er megasjalu :P <3

fra Marthe

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint