Reiseblogg fra Travellerspoint

Sola skinner

sunny 13 °C

Idag skinner solen igjen!! I motsetning til igår hvor det høljet ned katter og hunder omtrent hele dagen. Jeg brukte mesteparten av tiden innendørs med en kaffekopp i hånden. Funka helt greit for meg :)
På ettermiddagen møtte jeg Brett - utrolig kjekt og se han igjen! Vi tok et par drinker og snakka en hel masse - kjempekoselig. Etter at vi gikk hver for oss, dro jeg meg opp til The Monkey Tree; en pub like ved UVic, for og ta noen flere drinker med Joe, Marc og Emily. Hyggelig nok det! Fordi det ble så sent og ingen busser gikk, ble det til at jeg bare sov over hos dem. Noe jeg er glad for for da fikk jeg endelig sjansen til og gå gjennom min gamle campus! .. uten kaniner :( Derimot så jeg en fugl som jaga et ekorn! Så litt dyreliv har de ennå..

Nå er jeg tilbake på hostellet og skal stelle meg litt før det blir gatevandring igjen. Må finne utav om det blir Tofino eller ikke.. svindyrt og bo der har jeg funnet ut. $100 natten på et hostell eller B&B blir litt for mye for meg. Forhåpentligvis finner jeg noe litt utenfor så kan jeg ta turer opp til Tofino på dagtid.

I kveld blir det øldrikking på Sticky Wicket!

Peace

Skrevet av asivertsen 13:11 Arkivert i Canada

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint