Reiseblogg fra Travellerspoint

CANADA 2011

overcast 10 °C

Ettersom min forrige blogg (annetteinafrica.travellerspoint.com) ikke ble noen særlig stor suksess (ingen internett der jeg var..), prøver jeg atter en gang på bloggelivet igjen! Etter Hanne sitt forslag, har jeg valgt og lage en generell reiseblogg, istedetfor og opprette nye blogger for hvert sted. Smart hu der.

For og kort oppsummere Sør-Afrika kjapt: FANTASTISK!!!!!! To uker utenfor Johannesburg på Ukutula Lion Park & Lodge som frivillig og deretter én uke i Cape Town og Port Elizabeth med mamma og pappa - helt ubeskrivelig. Hadde noen av mine aller beste uker i et av verdens mest fantastiske land. Med andre ord - jeg skal definitivt tilbake!!

Etter Sør-Afrika har jeg bare hengt hjemme ettersom jeg ikke har jobb lengre.. Men i skrivende stund sitter jeg altså på en Starbucks i lille Victoria, BC i Canada - JA, jeg er tilbake igjen og jeg digger det! Det er litt som om jeg aldri forlot stedet. Kan ikke skjønne at det er over et år siden jeg var her sist. Jeg bestilte billett hit dagen før jeg dro til SA, mer eller mindre pga. det var så utrolig billig. Så alene dro jeg over Atlanteren igjen, uten min trofaste bedre halvdel ved min side (aka Hanne, for dere som ikke forsto det..).

For og oppsummere dagene mine her, følger dagene siden jeg kom her i stikkordsform:

28.04

- Ankom Vancouver i 16-17 tiden
- Vandret gatelangs etter jeg hadde funnet hotellet - ventet på og møte Andres
- traff på to gutter som var medlem i AA som ville prate.. 18 og 19 år gamle..!!!! Hadde glemt hvor mange rare mennesker det fins i denne verdensdelen..
- dro tilbake til hotellet i 21-tiden etter jeg ikke hadde hørt fra Andres - viste seg han hadde glemt ut tiden... Kom innom hotellet for og si hei senere, så det var gøy og se han igjen :)
- glemte helt av det kongelig bryllupet og sov heller godt!

29.04

- Brukte hele formiddagen på og kikke rundt i byen; kjøpte 2 bukser etter mamma's oppfordring... Jeg passer visst ikke de gamle buksene mine lenger.
- tok ferja over til Victoria på ettermiddagen - Kyle henta meg på andre siden. Gikk og spiste sammen, før jeg sjekka inn på hostellet, Ocean Island. Bor på 6-mannsrom med kun jenter som kommer og går.. I'll say no more.

30.04

- Kjempefint vær, så på med springforbiklærne! Tok meg en laaang tur rundt omkring langs kysten.
- Møtte Vishal - kjekt og se han igjen!
- På kvelden møtte jeg Jon (kjekt og se han også!) før vi dro videre til Joe sitt nye hus, som de forøvrig fortsatt dreiv og flytta til selvom klokka var over 22.. Planen var at vi skulle ut på byen - det endte opp med at meg og Jon blei småfulle og forlot Joe's hus i 03-tida.. MERKELIG kveld!!

01.05

- Frokost med Jon i finværet.
- brukte stort sett hele dagen til og studere folkelivet i Inner Harbour (fantastisk vær!)
- random asiatisk semi-emo gutt satte seg med meg og hadde masse og prate om.. Igjen - hadde glemt alle de rare folkene her!
- kvelden husker jeg rett og slett ikke hva jeg gjorde..

02.05

- Regn - så jeg tok med boken og laptopen min til nærmeste Starbucks og kosa meg!
- Kvelden - jeg og Joe dro på The Keg - såååå syyykt gooodt!

03.05

- kjapp joggings i områder jeg ikke har vært i før. Pene Victoria :)
- dro til The Butchart Gardens med Kyle. Regnet selvfølgelig den lille tiden vi var der
- nydelig botanisk hage - litt skuffa mtp at ikke alle blomstene var utsprunget og alle rosebuskene var nedkutta.
- på kvelden inviterte Jon meg med til en kompis for og se hockey-kampen, Canucks vs. Nashville. Gøy, selvom jeg ikke vet noe om ishockey! Hyggelige kompiser.

_DSC0009.jpg

04.05

- planen var idag og dra til Goldstream Provincial Park med Vishal - men ettersom han ikke hadde bil fant han ut noen timer etter, ble det ikke noe av. Bestemte meg for og ta det på søndag når jeg drar litt oppover øya.
- lang dag på flere Starbucks..
- på kvelden ble jeg med Jon på en pub for noen øl.

05.05

- utroolig lang dag.. mye vandring og kaffedrikking.
- vurderte og dra til Joe for og drikke, men glad jeg kom på bedre tanker..
- møtte opp med Vishal istedetfor for en kjøretur rundtomkring.

Og DER var oppholdet frem til dags dato oppsummert! Må innrømme at det er litt kjedelig og være her "alene" - mye dødtid og lite og finne på ettersom jeg allerede har gjort all utforskingen i denne byen. Blir gøy med en mini-roadtrip oppover øya da - forandring fryder!

Skrevet av asivertsen 14:25 Arkivert i Canada

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint